Postanite tudi vi  +386 (0) 1 5844 400

TONJA ČADEŽ, ČADEŽ mesarstvo, trgovina, gostinstvo d.o.o.

TONJA ČADEŽ, ČADEŽ mesarstvo, trgovina, gostinstvo d.o.o.

Na Visokem pri Kranju se že več kot petindvajset let razvija zgodba o mesu, mesnih izdelkih in slastno pripravljenih jedeh. Mesarstvo Čadež ima tukaj svoje korenine.

Oče vsega tega prizadevanja je Anton Čadež, ki je leta 1987 začel razvijati sodobno mesarsko obrt. Z ženo Marijo sta zasnovala najprej manjšo obrtno mesarsko delavnico, ki se je razvila v sodobno družinsko podjetje s 50 zaposlenimi, kjer družinsko tradicijo nadaljujeta sin Tomaž in hči Tonja.

Tu je postala kakovost osrednji motiv druženja z mesom in mesnimi izdelki. Iz te delavnice se je postopoma razvilo sodobno središče mesno predelovalnega prizadevanja, ki je postopoma razširilo svoje veje na šest lastnih mesnic in na preko 1000 velikih odjemalcev širom Slovenije, katere oskrbujejo z mesom, vzrejenim na gorenjskih kmetijah, in z mesninami iz lastne proizvodnje. Njihova vse bolj aktivna dejavnost je tudi catering, v sodelovanju s podjetjem SPAR Slovenija pa so se s trgovino SPAR partner Čadež v Bohinjski Bistrici podali tudi v trgovske vode.

 

Poslovalnice

Postanite SPAR partner

+386 (0) 1 5844 400