Postanite tudi vi  +386 (0) 1 5844 400

Goričanka d.o.o.

Goričanka d.o.o.

SREČKO KALAMAR, direktor podjetja GORIČANKA, podjetje za trgovino, turizem in gostinstvo Trdkova, d. o.

Goričanka d.o.o. je trgovsko podjetje z dolgoletno tradicijo s sedežem na skrajnem severovzhodu države, v Trdkovi, občini Kuzma, ki leži na tromeji med Avstrijo, Slovenijo in Madžarsko. Njihove dejavnosti so trgovina na drobno, gostinski lokal in ostale dejavnosti (dostava in razklad blaga, organizacija prireditev, promocija Goričkega …).

Vizija podjetja je še bolj utrditi svoj položaj na trgu in v okolju, razširiti poslovanje podjetja v več smeri in prispevati h kakovostnemu življenju družbe. Še naprej želijo biti aktivno vpleteni v družbo in pomagati pri reševanju družbenih problemov.

Njihovo poslanstvo je že od ustanovitve podjetja naprej zadovoljitev potreb (v prvi vrsti domačih, goričkih) kupcev, ohranitev in promoviranje domačega okolja ter preko zaposlitev tudi preprečevanje odseljevanja in posledično uhajanja izobraženih kadrov drugam.

Pri svojem delovanju zasledujejo iste vrednote kot so vrednote tukajšnjega prebivalstva, predvsem delavnost, poštenost, skrb za sočloveka in gostoljubnost.

Poslovalnice

Postanite SPAR partner

+386 (0) 1 5844 400