Postanite tudi vi  +386 (0) 1 5844 400

SPAR partner Čadež v Škofji Loki

SPAR partner Čadež v Škofji Loki

Podatki

Naslov: Kapucinski trg 4
Poštna številka in kraj: 4220 Škofje Loka
Regija: Gorenjska
Delovni čas:

PON - PET: 7:00 - 19:30
SOBOTA: 7:00 - 14:00
NEDELJA: ZAPRTO

Lokacija

Kratek opis

V Škofji Loki, v pritličnih prostorih Name na Kapucinskem trgu 4, podjetje ČADEŽ, mesarstvo, trgovina in gostinstvo d.o.o. odpira svojo že drugo franšizno trgovino pod okriljem SPAR Slovenija. Otvoritev nove trgovine, ki se je bo poleg direktorice Tonje Čadež udeležil tudi župan Občine Škofja Loka, g. Tine Radinja, se bo odvila v četrtek, 5. septembra 2019, ob 10. uri.

Franšizna trgovina SPAR partner Čadež Škofja Loka se razteza na 428 kvadratnih metrih površine in ima moderno podobo trgovin SPAR, ki je kupcem prijazna in priročna. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej bo skrbelo 8 zaposlenih.To bo skupno že 22 trgovina SPAR partner, ki bo delovala pod samostojnim vodstvom partnerja. Podjetje SPAR Slovenija vsem svojim partnerjem poleg uporabe blagovne znamke SPAR nudi tudi svoje znanje in zagotavlja kakovostno ponudbo neposredno iz svojega distribucijskega centra.

Franšizna trgovina SPAR partner Čadež ponuja širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk ter izdelke blagovne znamke SPAR. Posebna pozornost je namenjena svežemu programu, tj. široki ponudbi sadja in zelenjave, kjer je velik poudarek na izdelkih slovenskih pridelovalcev, ki predstavljajo vse pomembnejši del ponudbe v trgovinah SPAR. Prav tako bodo prijazno urejeni oddelki delikatese, kruha in peciva ter oddelek svežega mesa in mesnih izdelkov, kjer bodo v ponudbi tudi izdelki mesarstva Čadež. V trgovini ne manjka tudi oddelek z že pripravljenimi toplimi jedmi.

Galerija slik

Postanite SPAR partner

+386 (0) 1 5844 400