Postanite tudi vi  +386 (0) 1 5844 400

Postanite tudi vi SPAR PARTNER!

Podjetje Spar Slovenija je uvedlo novost v poslovanju na slovenskem trgu, saj je v septembru 2015 odprla vrata prva franšizna trgovina SPAR partner Blatnik. Tej se bodo v prihodnosti pridružile tudi druge prodajalne pod samostojnim vodstvom partnerjev, ki bodo lahko uporabljali blagovno znamko SPAR in zagotavljali kakovostno ponudbo neposredno iz Sparovega distribucijskega centra.

Ob novi poslovni odločitvi je mag. Igor Mervič, generalni direktor SPAR Slovenija, dejal: »Odločitev o vzpostavitvi partnerstva s samostojnimi trgovci smo sprejeli, da bi kupcem omogočili nakup naših izdelkov tudi tam, kjer trgovin SPAR še nimamo. Želimo, da kupci v franšiznih trgovinah najdejo kakovostne izdelke, ki ustrezajo visokim Sparovim standardom in zahtevam. Franšize zato ohranjajo osnovno Sparovo vodilo – zagotoviti najboljšo ponudbo po ugodni ceni.«

Prvi franšizni trgovini se bodo sčasoma pridružile tudi druge. V želji po zagotavljanju kakovostnega in dolgoročnega sodelovanja v Sparu načrtujejo tehtno izbiro partnerjev, ki bodo lahko uspešno uresničili nov model poslovanja. Franšizne trgovine bodo poslovale pod samostojnim vodstvom partnerjev. Takšna odločitev prinaša številne prednosti, saj partnerjem omogoča uporabo blagovne znamke SPAR in zagotavljanje celovite in kakovostne ponudbe izdelkov neposredno iz Sparovega distribucijskega centra. Partnerji bodo deležni strokovnega svetovanja glede ureditve prodajnega programa in prodajnih prostorov, kako široka bo njihova ponudba, pa je odvisno od velikosti same franšizne trgovine. Kupci bodo lahko uživali v posebnih ugodnostih, ki jih ponuja Spar Slovenija, saj bo ponudba izdelkov iz letakov veljala tudi za franšizne trgovine.ŽELITE TUDI VI SODELOVATI Z ZAUPANJA VREDNIM PARTNERJEM?

Če imate vsaj 200 m2 veliko živilsko prodajalno, ki že obratuje, ali če želite odpreti novo živilsko prodajalno in postati član skupine SPAR, ne oklevajte in nas pokličite. Trenutno iščemo predvsem partnerje zunaj večjih urbanih središč, z veseljem pa se bomo odzvali tudi na prijave vseh drugih.

Kontakt

Za prijave in vprašanja se nam oglasite po telefonu ali elektronski pošti.

Telefonska številka: +386 (0) 1 5844 400 (Med delavniki nas lahko pokličete med 8. in 16. uro.)
E-poštni naslov: info@sparpartner.si

Prijavni obrazec


Postanite SPAR partner

+386 (0) 1 5844 400